T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

ACTIES

SECTIONAAL DEUREN VOORDEELACTIE

Uitzonderlijk gegeerd: sectionaalpoorten openen verticaal naar boven toe en besparen veel ruimte. Hierdoor heeft u ook meer plaats voor de garage.
  • Een strakke gladde sectionaaldeur
  • Panelen 40 mm met structuur lak
  • Laag inbouwsysteem minimaal 60 mm
  • U krijgt op al onze secionaaldeuren 10 jaar garantie

header


Duurzaamheid

 

isolatie

 

Energie-zuinig bouwen of renoveren: Normstahl garagepoorten worden voorzien van panelen met een dikte van 42mm. Zo garanderen we een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!

 

Prestatie

 

prestatie

 

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie. Daarop kunt u rekenen!

* Zie voor details onze garantieverklaring

 

Onze norm

 

onze norm

 

Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagepoorten beantwoorden altijd aan de hoogste kwaliteit. Onze naam garandeerde dat altijd al, en zal dat ook blijven doen.

 

Onze traditie

 

onze traditie

 

Al ruim 70 jaar staat Normstahl garant voor kwaliteit, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid op vlak van garagepoorten en aandrijvingen. Al u voor een Normstahl poort gaat, maakt u de juiste keuze!

 

Individualiteit

 

individualiteit

 

Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste poort! Een poort die niet alleen aan uw technische vereisten voldoet, maar ook mooi oogt.

 

Uw veiligheid

 

veiligheid

In uw garage staan vaak zaken die waardevoller zijn dan u denkt. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een bescherming tegen inbraak aan met de Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+42: SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.

 

 

Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek