T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

Je hebt ze, echte buiten die-hards: mensen die bij het eerste sprankje zon snel de loungeset buiten zetten en daar zo vaak mogelijk gebruik van maken. Liefst laten ze de set tot ver in de herfst laten staan, totdat de weersomstandigheden hen min of meer naar binnen dwingen. De afgelopen maanden was de tuin zelfs voor veel mensen de enige toevlucht om niet binnen vier muren te hoeven zitten, zowel als het om werken als om recreëren gaat. Maar hoe maak je het buiten dermate aangenaam dat je er zo lang mogelijk fijn kunt vertoeven? Want het is wel fijn om enigszins beschut te zitten, zodat je niet meteen zit te rillen van de kou bij een zuchtje wind, of à la minute je spullen naar binnen moet brengen omdat het regent. Of om niet meteen niets meer te kunnen zien omdat de zon in je ogen schijnt. 

Daar zijn oplossingen voor! Een terrasoverkapping, eventueel gecombineerd met glazen schuifwanden, biedt de mogelijkheid om beschermd tegen regen, zon en wind te genieten van het buitenleven. Een terrasoverkapping met schuifwanden is relatief snel geïnstalleerd en biedt een prettig klimaat, waardoor je al met al minimaal de helft van het jaar – vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar – buiten kunt zitten. De wanden en overkapping zijn niet geïsoleerd, maar sluiten wel volledig af en beschermen tegen de elementen. Dat is heel prettig als je al maanden aangewezen bent op je eigen woning voor wonen, werken en vakantie vieren. Met behulp van deze constructie zit je eigenlijk zowel binnen als buiten. Het ene moment neem je deel aan een online vergadering met collega’s, een paar uur later eet je er met je gezin en in het weekend schenk je er een borreltje – of twee.

Een terrasoverkapping met doorzichtig dak kan indien gewenst voorzien worden van buitenzonwering. Zo kan de zon worden buitengesloten op de momenten waarop dat prettig is. Maar ook als je in je woning fijn bij een raam wilt kunnen werken, een boek lezen of televisiekijken zonder last te hebben van de zon is buitenzonwering dé manier om binnen en buiten aangenaam in elkaar te laten overlopen. Buitenzonwering is er in allerlei soorten en maten, voor iedere woning is wel een systeem te vinden dat qua uitstraling en gebruiksgemak passend is.

We begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken als het gaat om een functionele en esthetische terrasoverkapping en/of zonwering. Daarom hebben we deskundige adviseurs in huis, zij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze kunt maken voor uw huis en tuin.

Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek