T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

Je huis geeft weer wie je bent. Aan het interieur van een woning kun je de persoonlijkheid van de bewoner(s) vaak al aflezen. Een kleurrijk interieur past bij een kleurrijk karakter, een chaotisch type heeft negen van de tien keer een chaotisch interieur en een zakelijk, strak interieur geeft doorgaans weer dat de bewoners mensen met een zakelijke inslag zijn. Hetzelfde gaat op voor de buitenkant van de woning. Ieder huis heeft een bepaalde stijl, die iets weergeeft over de bewoners.

Hoe mooi zou het daarom zijn als je een woning van een afstandje bekijkt en ziet dat alle details mooi op elkaar zijn afgestemd? Vaak gebeurt dat tot op zekere hoogte en wordt regelmatig een detail over het hoofd gezien: de garagedeur. Onbedoeld kan de garagedeur een dissonant zijn in het verder fraaie geheel van bijvoorbeeld de boerderij, bungalow, tweekapper of stadsvilla. De kleur of stijl past dan niet helemaal in het plaatje. En dat is jammer, want dat hoeft niet!

Uiteraard hoeft een garagedeur niet alleen maar mooi te zijn. De deur heeft, net als andere deuren, ook een belangrijke praktische functie: het verschaft toegang van buiten naar binnen en vice versa, en beschermt datgene wat in de garage is. En dat is uiteraard je auto of motor. Echter, niet zelden wordt een garage tevens als opslagplaats voor goederen gebruikt, of als werkplaats, en bevindt zich bijvoorbeeld aardig wat gereedschap in de garage. Dan is een garagedeur die niet makkelijk te openen is door onbevoegden toch wel bijzonder prettig.

Een derde niet onbelangrijk aspect van een garagedeur is dat ‘ie gebruiksvriendelijk mag zijn. En dat wil zeggen dat de manier van openen bij de gebruikers past. Zo heb je de traditionele garagedeur, die verticaal naar boven opent, je hebt deuren die naar boven kantelen én er zijn deuren die zijdelings openen. Voor elk wat wils.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ervoor gekozen het merk Flexydoor te vertegenwoordigen, een merk van Nederlandse origine met ruime ervaring in het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande garagedeuren. De kernwaarden waar het bij Flexydoor om draait zijn veelzijdigheid, dat zich uit in een ruime keuze aan modellen, kleuren, oppervlakken en designelementen, functionaliteit door hoogstaande technologische kwaliteit, veiligheid door compromisloze inbraakbeveiliging en niet te vergeten duurzaamheid. Flexydoor garagedeuren gaan makkelijk een decennium of nog langer mee en zijn bovendien milieuvriendelijk door de hoge isolatiewaarde, waardoor wordt bespaard op stookkosten.

We weten het, de juiste garagedeur voor uw woning kiezen is zo makkelijk nog niet. Vraag daarom gerust onze adviseurs om advies. We helpen u graag! Een afspraak is snel gemaakt via telefoonnummer 046-4334 131 of info@couragebv.nl.

Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek