T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl
Voordeur. Achterdeur. Ramen. Schuifpui. Garagepoort. Dit kunnen allemaal kwetsbare elementen zijn van uw huis. Zijn deze niet in orde dan is de inbraakgevoeligheid hoog. Wilt u het gespuis buiten de deur houden, moet u ervoor zorgen dat uw deuren en ramen van goede kwaliteit zijn.
“Heren inbrekers, bij ons komt u niet binnen”

“Heren inbrekers, bij ons komt u niet binnen”
Voordeur. Achterdeur. Ramen. Schuifpui. Garagepoort. Dit kunnen allemaal kwetsbare elementen zijn van uw huis. Zijn deze niet in orde dan is de inbraakgevoeligheid hoog. Wilt u het gespuis buiten de deur houden, moet u ervoor zorgen dat uw deuren en ramen van goede kwaliteit zijn. Bezuinig ook alstublieft niet op het hang- en sluitwerk, het is vaak een sluitpost (letterlijk). Helaas. Hang- en sluitwerk is misschien nog wel het belangrijkste onderdeel van een deur of raam. Alleen met goede sloten en scharnieren redt u het niet. Het is de combinatie van een deur of raam en hang- en sluitwerk van goede kwaliteit.


Aan de buitenkant van een deur is niet te zien wat de materiaaldikte van het gebruikte profiel is. Dat is eigenlijk wel jammer, want alleen dan kunt u deuren of ramen (beter) met elkaar vergelijken. Het draait allemaal om de kern. Een kwalitatief goede deur heeft een dikker stabiel profiel waar het hang- en sluitwerk stevig in gemonteerd zit met zware hoekverbindingen. Als hier goedkopere en dunne materialen voor gebruikt zijn dan gaat de deur gewoonweg niet zo lang mee. Het hang- en sluitwerk kan hierdoor niet stevig bevestigd worden. U kunt erop wachten, maar dit gaat naar verloop van tijd problemen veroorzaken. En dat is absoluut niet wat u voor ogen had bij aanschaf. U wilde een deur voor heel wat jaren, niet voor een korte tijd.

Het klinkt allemaal heel logisch. Maar toch… In de dagelijkse praktijk zien we nog té vaak dat mensen van een koude kermis thuiskomen. Ze kiezen voor een goedkope deur, maar pakken vaker wél goedgekeurd hang- en sluitwerk. Foute gedachte. Het slot en de scharnieren kunnen hierdoor niet goed vastgezet worden, waardoor ze 0,0 effect hebben. Inbrekers zijn zo bij u binnen. Met als gevolg alle problemen en trauma’s die een inbraak met zich meebrengt.

Kies dus voor een goede deur met goed hang- en sluitwerk. Dan kost het ze minimaal 3 minuten om binnen te komen. Geloof ons: dan slaan ze uw huis liever over.

U wilt toch ook dat inbrekers een straatje omgaan? Neem dan meteen contact op.

 

Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek