T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

Over de Kock Raam en Deurtechniek en Courage B.V.

De Kock Raam en Deurtechniek ruim twintig jaar het vertrouwde adres in Limburg voor klanten in zowel de particuliere als zakelijke sector. Bij de Kock Raam en Deurtechniek kunt u terecht voor garagedeuren, industriedeuren, aluminium kozijnen en deuren, rolluiken, zonweringen, horren en de automatisering van al deze producten.


Courage poort


Voor elke toepassing creëren wij een oplossing. Wij staan garant voor maatwerk en werken uitsluitend met de beste producten. Bij plaatsing zorgen we voor een perfecte afwerking. U hoeft zich nergens druk over te maken. We doen het kap- en breekwerk, leggen drempels, brengen desgewenst verlichting aan en verzorgen het complete hang- en sluitwerk. Daarnaast kunt u rekenen op gedegen nazorg en de 10 jarige fabrieksgarantie.


de kock raam en deurtechniek


Wij beschikken over een ruime showroom waarin u een goede indruk krijgt van onze producten en zijn dealer van Flexydoor Crawford Normstahl, Novoferm en Ryterna garagepoorten zodat wij voor iedere wens en beurs een oplossing kunnen bieden. 

Op onze website is ons gehele assortiment bekijken en kunt u indien u meer informatie wenst met een paar muisklikken doorklikken naar de websites van onze leveranciers zodat constant de laatste informatie voorhanden is.

Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek