T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

Sectionaaldeuren


Stijlvol, duurzaam en veilig:

Wij bieden u een ruime keuze aan moderne garagedeuren.

De goederen in uw garage zijn vaak meer waard dan u zou denken. Als onderdeel van uw huis heeft deze niet louter een veiligheidsfunctie maar dient deze ook te voldoen aan bepaalde estetische vereisten. Of u nu een landhuis, stadsvilla, winkelpand, boerderij, bungalow of chalet heeft: uw huis heeft een bepaalde stijl en deze kan met een bijpassende garagedeur worden onderstreept. Moderne Normstahl garagedeuren zorgen er voor dat uw voertuig geparkeerd staat in een sfeer die aangepast is aan uw voorkeuren. Vanuit dit perspectief is een garagedeur steeds een kwestie van eigen smaak en moet deze zorgvuldig worden afgestemd op het uitzicht van uw huis en omgeving.

Eenheid van uiterlijk en functie

Moderne garagedeuren kunnen een sterke visuele impact hebben, discreet opgaan in de architectuur of gewoon een functioneel doel dienen. Ongeacht het visuele aspect vereist u ook veiligheid, gebruiksgemak en handige opties. Daarom bieden Normstahl garagedeuren niet alleen een ruime keuze aan modellen, kleuren, oppervlakken en designelementen, die een zucht van bewondering zal teweegbrengen in uw omgeving - hun functionaliteit is ook het neusje van de zalm en ze imponeren met compromisloze inbraakbeveiliging en gebruiksgemak. Design, technologie en vakmanschap - onze garagedeuren bieden dit alles en vormen hiernaast ook een mooie aanblik voor u en uw omgeving.


Sectionaal deuren

sectionaal poorten

 Het meest toegepast: sectionaaldeuren openen verticaal naar boven toe en besparen veel ruimte. Hierdoor heeft u ook meer plaats voor de garage.

Zijdelingse sectionaal deuren

zijdelings sectionaal poorten

Het praktisch alternatief: Afhankelijk van de structurele voorwaarden creëren deze poorten ruimte bovenaan en bieden zij een onmiddellijke toegang tot de garage.

Kanteldeuren

kantelpoorten

De klassieker: de kanteldeur draait horizontaal naar buiten, ziet er elegant uit en zorgt voor een opmerkelijk entree.Duurzaamheid

isolatie

Energie-zuinig bouwen of renoveren: Normstahl garagedeuren worden voorzien van panelen met een dikte van 42mm. Zo garanderen we een efficiënte isolatie. Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!

Prestatie

prestatie

Wij zijn zeker van onze kwaliteit. Daarom geven wij ook 10 jaar fabrieksgarantie. Daarop kunt u rekenen!

* Zie voor details onze garantieverklaring

Onze norm

onze norm

Wij tolereren geen afwijkingen. Normstahl garagepoorten beantwoorden altijd aan de hoogste kwaliteit. Onze naam garandeerde dat altijd al, en zal dat ook blijven doen.

Onze traditie

onze traditie

Al ruim 70 jaar staat Normstahl garant voor kwaliteit, individualiteit, veiligheid en betrouwbaarheid op vlak van garagedeuren en aandrijvingen. Al u voor een Normstahl deur gaat, maakt u de juiste keuze!

Individualiteit

individualiteit

Dankzij ontelbare variatiemogelijkheden vindt u altijd wel de juiste deur! Een deur die niet alleen aan uw technische vereisten voldoet, maar ook mooi oogt.

Uw veiligheid

veiligheid

In uw garage staan vaak zaken die waardevoller zijn dan u denkt. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een bescherming tegen inbraak aan met de Normstahl Superior 42 en Normstahl Superior+42: SKG-gecertificeerde inbraakbeveiliging die voldoet aan de Nederlandse norm NEN 5096.

Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek