T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

U kent het wel. De garagedeur die u heeft laten plaatsen ziet er de eerste jaren fantastisch uit. Om door een ringetje te halen. Met een mooie kleur. Glimmend of mat. U houdt ‘m ook netjes. Een paar keer per jaar poetst u het oppervlak. Aan het onderhoud ligt het niet, maar na verloop van tijd ziet u dat de deur dof wordt. En het wordt steeds erger, totdat hij compleet verweerd is. Dit is onvermijdelijk. Het oppervlak wordt namelijk jaren en jaren blootgesteld aan stof, zand, regen en zonlicht. Tenzij u eens per jaar te werk gaat met een intensieve dieptereiniging. Lees snel verder.

Grondig reinigen
Hoe gaat u te werk?! Eerst verwijdert u de zichtbare vervuiling met FA CLEAN, een wasmiddel, zoals het woord al zegt. Hierna lost u alle vluchtige organische stoffen op met een krachtige reiniger: SAFETY CLEAN R&D. Als laatste neemt u alle achtergebleven, onzichtbare vervuiling weg met de watergedragen schuimreiniger MULTIFOAM R&D.

De oorspronkelijke kleur komt terug
Na deze dieptereiniging in 3 stappen is de laklaag van de deur perfect gereinigd. Maar dan bent u er nog niet. U moet het oppervlak nu nog behandelen met SURFACE RENEWER R&D. U geeft zo de garagedeur zijn oorspronkelijke kleur terug. Dat had u niet verwacht, hè?! Nee, maar het werkt écht!

Hou de kleur zo mooi
Hoe u de deur nu verder moet onderhouden? Nou, gewoon alsof ie nieuw is, rechtstreeks uit de fabriek. Maar wel met de kanttekening dat u zich moet realiseren dat het gelakte oppervlak door de jaren heen toch al wat geleden heeft. Daarom is het advies om 2 keer per jaar, rond april en oktober, het oppervlak een dieptereiniging en behandeling te geven met SURFACE RENEWER R&D. Dan houdt u de garagedeur zo mooi van kleur!

Heeft u interesse, gelooft u het pas als u het ziet en wilt u het eens uitproberen?
Neem dan contact op met De Kock Raam- en Deurtechniek. https://www.dekockraamendeurtechniek.nl/contact

Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek