https://www.dekockraamendeurtechniek.nl/uw-voordeur-is-het-visitekaartje-van-uw-huis/_421_n__29_NL_65_____
T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

Nieuws

Klik op een artikel om hem volledig te bekijken.

Nieuws
Voordeur. Achterdeur. Ramen. Schuifpui. Garagepoort. Dit kunnen allemaal kwetsbare elementen zijn van uw huis. Zijn deze niet in orde dan is de inbraakgevoeligheid hoog. Wilt u het gespuis buiten de deur houden, moet u ervoor zorgen dat uw deuren en ramen van goede kwaliteit zijn.
heren-inbrekers-bij-ons-komt-u-niet-binnen
20 februari 2019
Nieuws
Een voordeur is een voordeur. Hmm… Niets is minder waar. Het is het visitekaartje van uw huis. In deze blog geven we u 4 tips voor het kopen van een voordeur.
uw-voordeur-is-het-visitekaartje-van-uw-huis
20 februari 2019

Uw voordeur is het visitekaartje van uw huis.

Een voordeur is een voordeur. Hmm… Niets is minder waar. Het is het visitekaartje van uw huis. Uw voordeur zegt iets over u. De kleur, het design. En het zegt ook iets ‘tegen’ de bezoeker: hoe welkom voelt hij zich als hij de voordeur ziet? Een voordeur is gewoon heel bepalend voor de look en feel van een huis. Zorg er dus voor dat u een mooie hebt óf kiest. En bovendien eentje van kwaliteit. Niet onbelangrijk. In deze blog geven we u 4 tips voor het kopen van een voordeur.


Tip 1 Kies een mooie voordeur
U gaat natuurlijk niet voor minder. Uw voordeur moet een plaatje zijn. Zoals gezegd het is het visitekaartje van uw huis. De voordeur past helemaal bij de gevel. Als u zelf naar uw huis kijkt, moet u zich trots voelen.

Tip 2 Ga voor kwaliteit
Zorg ervoor dat u zich thuis veilig voelt. Uw voordeur moet daarom inbraakbestendig zijn. Ga niet voor de eerste de beste. Vraag uitleg over de binnenkant van de deur. Daar zit heel veel verschil in. Zijn inbrekers zo bij u binnen of gaan ze liever naar de buren. Kies ook sowieso een 3-puntssluiting.

Tip 3 Koop een onderhoudsvriendelijk en duurzaam exemplaar
Deuren zijn er in alle maten en materialen. Er is voor elke materiaalsoort iets te zeggen. Maar wilt u vrijwel geen onderhoud hebben, kies dan voor een aluminium voordeur. Die is ook enorm sterk en dus heel veilig.

Tip 4 Verwacht geen kwaliteitsdeur voor een prikkie
Hoe aanlokkelijk sommige aanbiedingen ook zijn, laat u eerst goed informeren en adviseren. Een kwalitatief goede voordeur is in principe niet goedkoop. Maar het hoeft ook niet ‘de wereld’ te kosten. De prijs-kwaliteitverhouding moet goed zijn. En goed voelen.

Dus… heeft u een nieuwe voordeur nodig?
Ga dan voor een voordeur waarbij u een veilig, comfortabel én trots gevoel hebt. Dan kan het niet mis gaan.

Hou dat gevoel vast en neem contact op.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2018 De Kock Raam en Deurtechniek
Desktop versie