T+31 (0) 46 433 41 31 |E info@couragebv.nl

Industrie deuren


Perfect qua vormgeving en techniek.

Normstahl industriële poorten bieden een perfecte oplossing voor industrie en handel.


Onze industriepoorten voor uw onderneming

Grote industriële poorten maken deel uit van het typische uitzicht van productiefaciliteiten, logistieke verdeelcentra's, showrooms en magazijnen. De soms extreem grote openingen in deze gebouwen om logistieke redenen vereist poorten die voldoen aan elke behoefte van de locatie. Als leverancier van Normstahl industriële poorten levert Entrematic moderne producten met interessante functies die aan de meest uiteenlopende eisen voldoen en die ook voldoen aan de externe esthetiek waarnaar een industriële of commerciële onderneming streeft.

Praktische oplossingen voor specifieke noden

We kennen de specifieke behoeften voor de toegang tot een productie-eenheid: industriepoorten moeten verticaal naar boven toe openen om de vrije doorgang te verzekeren en om de zones voor en achter de poort ten volle te kunnen benutten. De poortopening is over het algemeen dermate gedimensioneerd dat de thermische isolatiefactor economisch zeer effectief is en financieel een voordelige invloed heeft op het totale thermische resultaat. Een andere belangrijke eigenschap is de robuustheid. Een industriepoort krijgt meer te verduren dan poorten voor privé-gebruik. Onze industriepoorten voldoen aan al deze voorwaarden.

Stevig, duurzaam, voordelig

De lange levensduur van onze industriepoorten geeft uw bedrijf nog een ander voordeel: productie en logistiek zullen slechts zelden onderbroken worden voor onderhoud of vervanging tijdens de loop der jaren. U kunt rekenen op de betrouwbaarheid van een Normstahl industriepoort van Entrematic. Deze zal u nooit in de steek laten - ongeacht de werklast.


Sitemap | Website door BP Branding | privacyverklaring© 2020 De Kock Raam en Deurtechniek